60 درصد نوجوانان و جوانان دچار اضافه وزن هستند و این امر تأثیر بسزایی در ابتلا به بیماری های گوارشی دارد که از عوامل مؤثر در این خصوص می توان به عدم تحرک و نداشتن فعالیت بدنی مناسب، تغییر رژیم غذایی از سنتی به فست فودها اشاره کرد.
مصرف دخانیات، افزایش وزن، استرس و افزایش بیماری هایی مانند چربی خون و دیابت از عوامل مؤثر در بروز بیماری های گوارشی هستند.
محمود اسحاق حسینی متخصص گوارش در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف دخانیات، افزایش وزن، استرس و بیماری های نظیر چربی خون و دیابت موجب شده تا مشکلات گوارشی روز به روز افزایش یابد.
وی با اشاره به افزایش وزن و چاقی در جوانان و نقش آن در ابتلا به بیماری های گوارشی اظهار داشت: 60 درصد نوجوانان و جوانان دچار اضافه وزن هستند و این امر تأثیر بسزایی در ابتلا به بیماری های گوارشی دارد که از عوامل مؤثر در این خصوص می توان به عدم تحرک و نداشتن فعالیت بدنی مناسب، تغییر رژیم غذایی از سنتی به فست فودها اشاره کرد.
حسینی ادامه داد: متأسفانه مشکلات گوارشی روز به روز در حال افزایش است به طوریکه 10 درصد افراد جامعه دچار ریفلاکس، 35 درصد مبتلا به سوء هاضمه و 10 درصد دچار زخم معده بیماری های مری معده و لوز المعده می باشند و حدود 90 درصد افراد یکبار ترش کردن معده را تجربه می کنند.
وی خاطرنشان کرد: از مصرف خودسرانه داروهای گوارشی بپرهیزید چراکه مصرف این داروها در دراز مدت می تواند مشکلات عمده ای را برای شما به وجود آورد./ باشگاه خبرنگاران